2016-03-07

SEBO firar den 1000:e medlemmen

Vi på SEBO har fått vår 1000:e medlem och självklart ville vi fira detta.

Vi åkte ut till Smögen i Sotenäs kommun och gratulerade Johan Svensson på Helgeröds Stubb & Sten med en tårta och ett diplom.
Johan tycker att det känns bra att ha en organisation som SEBO i ryggen som man kan vända sig till om det dyker upp några frågor eller funderingar.

Johan säger att verksamheten består av en del myndighetskontakter och en del blanketter, detta är frågor som man kan få hjälp av SEBO med.
”Fördelen med att arbeta med stenspräckning är att man kan utföra arbeten både i anslutning till och i fastigheter på ett säkert sätt. Metoden skapar knappt mätbara vibrationer. Ibland kan det finnas med i upphandlingar att vibrationsmätare ska sättas upp. Detta är något som också SEBO är behjälpliga med”.

Johan gick en utbildning hos Power Tools 2007 som han tycker var en bra och omfattande utbildning. Johan säger att han kom igång fort med verksamheten efter utbildningen och det kändes bra att Power Tools backade upp och fanns tillgängliga med tips och råd i starten. Johan har ett omfattande samarbete med Röds Traktorgrävning och idag är stenspräckning en väldigt stor del i den dagliga entreprenaden, trädfällning är också en del av verksamheten.

Har du bilder från utförda arbeten?

Dela gärna med dig av dina bilder och filmer så lägger vi upp dessa på webbplatsen. Skicka oss ett mail med ditt material och en liten text.

info@svenskasebo.se Se bilder

Medlemskap

Att bli medlem i SEBO har flera fördelar. Medlemskapet kostar er ingenting och du och ditt företag har heller inga förpliktelser.

Bli medlem